házszám, házszámtábla készítés

Házszámtábla, házszám készítés házhozszállítással is

Helyezzen el házszámtáblát a háza falán, hogy megtalálják Önt!
Régen az Önkormányzat feladata volt a házszámtábla legyártása, de manapság minden háztulajdonosnak saját megoldást kell találnia a házszámtábla elhelyezésére. Az egyedi házszámtábla sokkal látványosabb és beszédesebb, mint az üzletekben kapható előre gyártott házszámok. Rendelje meg online saját házszámtábláját! Ha házszám mintáink között nem talál megfelelőt, egyedi házszám design kivitelezését is vállaljuk.

házszám tábla készítés, hazszam tabla házszámtábla árak budapest xxii. kerület, házszámok, hazszam tabla
hazszam tabla házszámok gyártás és házszámtábla készítés Budapesten egyedi házszámtábla hazszam tabla készítés színes kivitelben is Budapesten xxii. kerület házszámtábla 20x20 cm méretben, házszám rendelés, házszám készítés és házszám tábla
fém házszámtábla készítés, házszámtábla árakról tájékozódjon a lenti részben. A házszámtábla készítés profi módon, nem PVC anyagból. a házsám nálunk fémből készül.

Egyedi házszámtábla készítése kültéri dibond* anyagból. Kérésre a sarkokat kilyukasztjuk!

Tipikus házszámtábla méretek és árak:

Méret: 15 x 15 cm, ár: 3300 Ft

Méret: 17 x 17 cm, ár: 3500 Ft

Méret: 20 x 20 cm, ár: 3900 Ft

Méret: 25 x 25 cm, ár: 4400 Ft

Fentiektől eltérő, tetszőleges méretű házszámtáblák gyártását is vállaljuk, akár egyedi grafikával is, átküldött pdf-ből vagy jpg-ből. Kérje ajánlatunkat e-mail-ben vagy további kérdés esetén érdeklődjön telefonon. (06-1-482-0210)

Tovább a megrendeléshez -->

*Az időjárásálló dibond lemez egy alumínium-műanyag kombinációjával készült un. szendvics lemez. A műanyag belsővel rendelkező tábla mindkét oldalára egy-egy vékony alumínium réteget sajtoltak. Az eredmény az alu fedőréteg miatt szilárd, merev és tartós, a műanyag magnak köszönhetően pedig viszonylag könnyű, ezért remekül alkalmas házszámtábla készítésére.

Elkészítési határidő: kb. 4 munkanap személyes átvétellel,
kb. 5-6 munkanap házhozszállítással.


Megrendelését házhozszállítással is leadhatja.
A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, az elkészülést követő munkanapon. A szállítás árai: Budapestre ill. vidékre: előre utalással 1250 Ft, utánvéttel 1680 Ft.

Tovább a megrendeléshez -->